Bu hafta başlangıç olsun

Kendi saha ve seyircisi önünde oynanacak iki karşılaşma avantajından ilki hüsranla sonuçlandı. Hem de üstünde yer almamamız gerektiğine inandığımız rakibimiz Yalovaspor önünde. Kaleci Erol eleştirilerin adamı, kurtardıklarını da hesaplarsak kendisinin çok fazla eleştirildiği gerçeğini de bilmemiz gerekiyor.

Sadun hoca Selim'e güven duyuyordu, hesaplarını da ona göre yaptı. Yaptığı değişikliklerle de rakip atakları bir nebze olsun kesti ama genç ayaklar çabuk bitiyor.

Tecrübeli Mustafa ve Levent istikrar yoksulluğu yaşıyorlar. İki maç üst üste aynı performansı gösteremiyorlar.

Altyapıdan yetişmiş sporcularımızın zaman zaman yapmış oldukları hareketler taraftarları şaşırtıyor. Öyle hamleler yapıyorlar ki bunlar nasıl talim terbiye görmüşler diye de düşünüp duruyoruz. Sağ ayaklarını kullanacakları yerde sol ayaklarını kullanmaları gibi.

Gelelim Sadun hocanın istifasına. Sanki Sakaryaspor'da her iş makine düzenine girmiş de aksayan yer teknik direktörlük makamı.

Hafta içi hocayı mesleği icabı rahatsız edecek görüşler ortaya atıldı. Mücadele bu kadar kısa olmamalı idi. Ertesi günü açıkla istifanı, benden böyle istendi de.

Şimdi yine kendi saha ve seyircimiz önünde bir ŞANS daha var. Yeni teknik adamla işe iyi başlarsak transfer ayında ortalık biraz hareketlenir. Takımı ateşleyecek birkaç transfer bu kötü günleri az da olsa unutturur.

Sakaryaspor kadrosunda önü açık sporcular var. Bu yük onlara ağır geldi ama başka yolunuz yok, yere sağlam basacaksınız. Rakiplerin hepsini gördünüz. Sizleri tiril tiril korkutacak bir takımı ben göremedim.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mustafa Erkaya - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler