AKP'den CHP'ye "hayırlı olsun" ziyareti

AKP İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte,CHP ilçe başkanlığına seçilen Nihat Bayraktar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Baykal’ın hayırlı olsun temennileri ile sohbet havasında geçen görüşmede; Hendek’in sorunları,bunların nasıl çözüleceği ve İlçemizin nasıl geliştirilebileceği konusunda fikir alış verişinde bulundular.

Bayraktar Hendek hepimizin. İlçemizin sorunlarını biliyoruz, bu anlamda tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte her alanda, herkesle fikir alışverişinde bulunup daha güzel bir Hendek için katkı sağlamaya hazırız dedi.

05 Oca 2020 - 21:34 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ELVAN yıldırım - Mesajın sizlere ulaşırmı bilemiyorum bilmiyorum ama çaresiz olduğumu biliyorum engelli yım ayaklarından 7 yasında oğlum var bize annem bakıyor yardıma ihtiyacım var duyun sesimizi İzmirde uaşıyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ocak 21:34