Ankara'da Sakarya zirvesi: Tüm isimler oradaydı!

Sakarya heyeti, şehrin yatırımları için Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Ankara'da Sakarya zirvesi: Tüm isimler oradaydı!
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, geçtiğimiz günlerde şehre bir Acil Durum Hastanesi yapmayı planladıklarını söylemişti. Yavuz ve beraberindeki heyet ilk olarak Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı, ardından SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ’u ziyaret etmişti. Sakarya heyeti, bu kez de Ankara’ya giderek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

YATIRIMLAR ELE ALINDI

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce den oluşan heyet, bugün saat 17.00’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek, bakanlığın Sakarya’daki yatırımları ele alındı. Sakarya heyeti daha sonra saat 18:30'de Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ı, saat 20:00'de TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ı ziyaret edecek. Serkan OK

14 Eki 2020 - 21:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.