'BU GURUR SAKARYA'NIN'

31 Mart’ta en yüksek oyu alan Büyükşehirlerden olan Sakarya’nın plaketi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kızılcahamam’daki kampta verildi. Ödülü alan Yüce, “Bu gurur tüm Sakarya’nındır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Bakanlar, Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, İl Başkanları ve belediye başkanlarının da yer aldığı toplantıda 31 Mart yerel seçimleri değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde en yüksek oy oranına sahip Büyükşehirlerden olan Sakarya’nın plaketini Başkan Ekrem Yüce’ye takdim ederek tüm Sakarya’ya selamlarını iletti.

HİZMET ARZUMUZ ARTIYOR

Başkan Ekrem Yüce, “Yeni dönem yol haritamıza ilişkin istişareler gerçekleştirdik. Çok verimli bir toplantı oldu. Şehrimiz için gurur verici bir gün oldu. 31 Mart seçimklerinden en yüksek oyu olan ilk beş Büyükşehir’den birisi olmamız dolayısıyla Cumhurbaşkanımız tarafından takdim edilen plaketi teşkilatlarımız ve hemşerilerimiz adına aldık. Bu başarı çalışma azmimizi, milletimize hizmet etme arzumuzu daha da arttırıyor. Rabbim utandırmasın” dedi.

KENETLENMİŞ DURUMDAYIZ

AKP’nin millete hizmetin adı olduğunu vurgulayan ve istişare kültürünün önemine değinen Başkan Ekrem Yüce, “Davamız milletimize ve memleketimize hizmet davasıdır. İstişare kültürü de en iyiyi en güzeli yakalamak için sürdürdüğümüz bir çalışmadır. Merkezi ve yerel yöneticiler olarak milletimize daha iyi hizmet sunmak için kenetlenmiş durumdayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi vatandaşlarımızla bir arada olacak, plan ve programlarımızla Sakarya’yı 5 yıllık süreçte daha da iyi bir konuma taşıyacağız. Bu vesileyle 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, Sayın Cumhurbaşkanımıza şehrimize gösterdikleri muhabbet dolayısıyla teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#

30 Nis 2019 - 11:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.