8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinliğe İl Kadın Kolları Başkanı Nigar Akman, Bşk. Yrd. İbrahim Atalay, Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Avcı, Kadın Kolları üyesi İlknur Kaya ve yönetim kurulu üyesi Muamere Batıboylu, Filiz Peşken katıldı.
Programda konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Nigar Akman, kadınların toplumun en önemli halkası olduğunu ifade etti. DP il Başkanı İsmail Ergül ise memleketimiz Demokrat bir ülkedir. Partimiz her zaman kadınlarımızın yanında oldu ve olmaya da devam ediyor. Bu vesileyle "8 Mart Dünya Kadınlar gününü en içten duygularımla kutluyorum" dedi.
Daha sonra DP’li kadınlar Doğum evi hastanesine geçerek hastanede çalışan kadınlara , annelere ve anne adaylarına çiçek takatim ederek kadınlar gününü kutladılar.