Gelecek Partisi Hendek Kongresi yarın yapılacak

Gelecek Partisi Hendek ilçe Kongresi 18 Temmuz Cumartesi günü  (yarın) yapılacak.

Saat 14.00’da başlayacak olan kongre, Hendek Belediyesi Atatürk Parkı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Geçici yönetim ile atanan Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı, kongrenin hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Demokrasi şenliğimize tüm halkımız davetlidir.” dedi.

Sakarya İl Başkanı Ender Serbes ise, kongre sürecine girmenin mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Partimiz büyük bir hızla teşkilatlanma başarısı gösterdi. Halkımızın teveccühüne minnettarız. Yarın Hendek kongremizi gerçekleştireceğiz. 25 Temmuz’da inşallah Adapazarı ilçe kongremizi yapacağız. Gelecek Partisi tüm kesimlerin sesi ve soluğu olmak için geliyor.” dedi.

#

17 Tem 2020 - 09:57 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.