HEDEF 17 BELEDİYE

Kırşehir’de Siyaset Akademisi’de Büyükşehir Yasası konusunda ders veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yerel seçim hedeflerini açıklarken “Hedefimiz 17 belediye” dedi.

TOÇOĞLU AKADEMİDE DERS VERDİ

Kırşehir’de Siyaset Akademisi’nde “Büyükşehir Yasası ve Tecrübe Paylaşımı” konulu ders veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Başarımızın sırrı, yılmadan çalışmaktır. Biz, gece gündüz milletimiz için çalışıyoruz. Önümüzdeki seçimlerde, 16 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi’ne talibiz. Milletimizin desteği ve güveniyle çok çalışarak, oyumuzu arttırıp seçimleri kazanacağız. Tüm Belediyeleri alacağız. Hedefimiz 17 belediye” dedi.

AHLAKLI OLMALIYI

Konuşmasında siyasetçilerin ahlaklı davranması gerektiğini söyleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Siyasetçi kendi kurumunun itibarını koruyacak bir yapıda olmalıdır. Siyasetçi ilkeli, güvenilir, ahlaklı olmazsa; kendi kurumuna zarar verir. Yerel siyasetçiler olarak bizler halkın bize emanet ettiği parayı, imarı yönetiyoruz. Başbakanımızın her zaman belirttiği, ‘Şehirler sizlere emanettir. Şehirlerin ruhları vardır. Size emanet edilen şehirlerin ruhuna aykırı hareket ederek, ihanet etmeyin’ ifadesiyle hareket etmeliyiz” diye konuştu.

Ayrıntılar YENİHABER’de...

#

07 Eki 2013 - 09:39 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.