İYİ PARTİ İL BAŞKANI HÜSAMETİNN ATASEVER'DEN DİĞER SİYASİ PARTİLERE MESAJ: 
HİÇ KİMSEYLE
 DİDİŞMEYECEĞİZ

İYİ Parti İl Başkanı Hüsamettin Atasever, 53 kişilik yönetim oluşturacaklarını ifade ederek, “Bizim hiç partiyle didişmeye niyetimiz yok. Bugün oralarda olanlar, yarın iyiyi ve güzeli gördüklerinde buraya geleceklerdir” dedi

GAZETEMİZE KONUŞTU

İYİ Parti İl Başkanlığı’na atanan Hüsamettin Atasever, gazetemize açıklamada bulundu. Sakarya’da hiçbir siyasi parti ve grupla sürtüşmelerinin olmayacağını belirten Başkan Atasever, “Biz sadece icraatlarımızla ülkenin aynası olmayı hedefliyoruz” dedi. İlçe ilçe Sakarya’nın durumunu ortaya çıkardıklarını ifade eden Başkan Atasever, “İlçe ilçe politikalarımızı belirliyoruz” dedi.

250 KİŞİLİK DANIŞMA MECLİSİ

İlimizde 250 kişilik bir Danışma Meclisi kuracaklarını vurgulayan Başkan Atasever, “250 kişilik Danışma Meclisi’nde eski ANAP’lı, Doğru Yol Partili, CHP’li, Saadetli ve AKP’li siyasetin duayenleri olacak. Bunları toplayıp fikirlerini alacağız. Bizim hiç partiyle didişmeye niyetimiz yok. Hiç kimseyi kötülemeyeceğiz. Bugün oralarda olanlar, yarın iyiyi ve güzeli gördüklerinde buraya geleceklerdir” diye konuştu.

SAKARYA’YA KAZANDIRMAZ

Kısır çekişmelerle Sakarya’nın bir şey kazanmayacağına değinen Başkan Atasever, “Her zaman müspet ve yapıcı olacağız. Biz Cumhuriyetin kazanımlarını kimseye yedirmeyiz. Bu topraklar kanla alındı. Kavganın olduğu hiçbir yerde olmayacağız. Tasvip etmediğimizi de her yerde söyleyeceğiz. Biz daha çok iyi niyetle ve hoşgörüyle davranacağız” dedi. Atasever il yönetimlerinin 53 kişiden oluşacağını da sözlerine ekledi.

#

08 Kas 2017 - 11:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.