Kılıç ziyaretlerine devam ediyor

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Kılıç ziyaretlerine devam ediyor
Kılıç ziyaretlerine devam ediyor
+12
Haber albümü için resme tıklayın

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Gerçekleşen ziyaretlerini sosyal medya hesabında paylaşan Başkan Kılıç, “Ekinli, Yazılı ve Kayalar Memduhiye Mahallerimizde kıymetli vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin…” ifadeleri kullanırken, çocukların futbol oyununa da ortak olan Kılıç, “Mahalle ziyaretlerimiz devam ederken, sokakta top oynayan kardeşlerimizin pasına da duyarsız kalamadık. Sporu, özellikle de futbolu özledik” paylaşımında bulundu.

BAŞKAN KILIÇ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.docx

#

24 Şub 2021 - 11:33 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.