Kılıçdaroğlu Tank Paletle ilgili konuştu

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye seslenerek 1105 numaralı kararı açıklamasını istedi

PARTİ MECLİSİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi Toplantısı öncesinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. "Tank palet fabrikasını sattılar" diyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Bana dünyadan bir örnek gösterin. Hangi ülke fabrikasını başka bir ülkenin fabrikasına satar?” dedi.

DEVLET BAHÇELİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de seslenen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Bahçeli'ye sesleniyorum 1105 sayılı kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan al ve açıkla. Tarihi görevin. Ya açıklayacaksın ya da Katar ordusuna fabrikayı peşkeş çeken iktidarı desteklemeyi keseceksin" diye konuştu.

Sakarya Yenihaber

16 Eyl 2019 - 10:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.