MHP'DEN CHP'Lİ SEÇMENE ÇAĞRI: MHP'YE OY VERİN

MHP İl Başkanı Levent Bülbül düzenlediği basın toplantısında CHP’li seçmenlerden oy isterken “1 kez MHP’ye oy verin, bakın Sakarya’da neler değişiyor?” dedi

250 BİN MUHALİF OY VAR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Levent Bülbül Cumhuriyet Halk Partisi seçmenine şu çağrıyı yaptı: 7 Haziran seçimlerinde bizler 2’inci milletvekili çıkarma konusunda direkten döndük. Sakarya’da 250 Bin muhalif oy var. Bu yaklaşık 4 milletvekili eder. Doğru şekilde destek vermek. İktidara hesap soracak olan MHP’ye destek bekliyoruz. 1 Kasım hesap günüdür.

MHP’YE DESTEK VERİN

Sakaryalı CHP’li seçmene saygı duyarak şunu belirtmek istiyorum. CHP Sakarya’da ikinci milletvekiline çok uzak. İktidar partisinin hak etmediği milletvekili sayısına ulaştığını düşünüyorsak çok küçük farkla 2’inci milletvekilini kaçıran MHP’ye destek verirsek belki 2 belki de 3 vekil bile çıkarabiliriz. Gelin MHP’ye destek verin ve bu değişimi görün. 1 kez MHP’ye oy verin, bakın Sakarya’da neler değişiyor?

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Levent Bülbül, dün parti binasında basın toplantısı düzenledi. Konuşmasına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak başlayan MHP İl Başkanı Bülbül, 1 Kasım seçimleri için son düzlüğe girildiğini söyledi. Seçim çalışmaları sırasında ülkenin geleceğinden ümit duyduğunu ifade eden Başkan Bülbül, “7 Haziran seçimlerinde ülke genelinde yaklaşık 1 buçuk milyon genç MHP’yi destekledi ve bu bizi ziyadesiyle mutlu etti. Gençlik her şeyin farkında. Genç nesilde AKP’nin 4’üncü sırada olması tesadüf değildir.Hiç kimse gençlerimizi hafife almasın” ifadelerini kullandı.

YENİDEN SEÇİM TEHDİDİ

Hükümetin insanları yeniden seçim ile tehdit ettiğini belirten Bülbül, “Toplumsal gerilim hat safhaya çıkmış durumda. Cumhurbaşkanı koltuğunda oturan zat, bugün Türkiye’nin tamamının Cumhurbaşkanı olmayı düşünmek yerine, sadece kendi geleceğini ve yakın çevresinin ikbali ile ilgili mücadele veren ve bunların geleceğini temin etmeye çalışan bir anlayışın içerisine girmiştir. Bu durum Türk Milleti açısından bir zillettir ve bu zilletten bu toplum kurtulmalıdır. İnsanlar bir daha seçim olacak korkusuyla namerde muhtaç edilmeye çalışılıyor” dedi.

HESAP SORUN

1 Kasım seçimlerinin iktidar partisine hesap sormak için büyük bir şans olduğunu belirten Bülbül, “1 Kasım’da Sakarya’da sandığa gidilecek. Sandıkta MHP Sakarya’da ikinci sırada yer alan bir parti oldu 2 ay önce. Bu seçimler neticesinde MHP ilk kez 2’inci milletvekili çıkarmaya bu kadar yaklaştı. Eğer halkımız desteği MHP’ye verirse iktidar hesap vermek zorunda kalacak. Bugün vatandaşa tepeden bakanlar yarın vatandaşın kapısına gitmek zorunda kalacaktır. Biz Sakaryalıları çantada keklik gören iktidara izin vermiyoruz. Eğer MHP’yi desteklerseniz 2 Kasım sabahı çok şeyin değişeceğini göreceksiniz. Burası menfaat, yolsuzluk kapısı değil. Burası bölücülere zemin hazırlayan, göz yuman, yardakçılık yapanların değil milletimizin güven kapısıdır” şeklinde konuştu.

CHPLİ SEÇMEN

1 Kasım seçimleri için Sakarya’daki CHP seçmenine seslenen Bülbül, “7 Haziran seçimlerinde bizler ikinci milletvekili çıkarma konusunda direkten döndük. Sakarya’da 250 Bin muhalif oy var. Bu yaklaşık 4 milletvekili eder. MHP’ye destek bekliyoruz. 1 Kasım hesap günüdür ve bu millet bunların hesabını soracaktır. Sakaryalı CHP seçmenine de saygı duyarak şunu belirtmek istiyorum ki ,CHP Sakarya’da ikinci milletvekiline çok uzak. Türkiye’de bu işler böyle gitmez ve iktidar partisinin hak etmediği milletvekili sayısına ulaştığını düşünüyorsak çok küçük farkla ikinci milletvekilini kaçıran MHP’ye destek verirsek belki 2 belki de 3 vekil bile çıkarabiliriz. Gelin MHP’ye destek verin ve bu değişimi görün. 1 kez MHP’ye oy verin, biz başarılı olalım bakın Sakarya’da neler değişiyor” dedi. R. Kaan Oktar

#

30 Eki 2015 - 09:53 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.