Milletvekili Özkoç hakkında soruşturma başlatıldı

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Engin Özkoç konuşması sırasında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile ilgili sert ifadelerde bulundu. Milletvekili Özkoç'un konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Avukatı Hüseyin Aydın resen soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AKPGenel BaşkanıTayyip Erdoğan'a, CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Özkoçağır hakaretlerde bulundu.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Özkoç,Cumhurbaşkanı ve AKPGenel BaşkanıTayyip Erdoğan'a karşı sertifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Avukatı Hüseyin Aydın bir televizyonuncanlı yayınında Özkoç'un konuşmasıyla ilgiliilk açıklamayı yaptı.

Özkoç'un ifadelerinetepki gösteren Aydın, "Yarın dava açacağız. Tazminat için de başvuracağız" dedi.

Vatandaşların yanı sıra AK Partili vekiller de sosyal medya üzerinden sert ifadeler ile Özkoç'a yüklendi. AKPHamza Dağ, "Haddini bil Özkoç, haddini" derken, Mahir Ünal, "Hem millet önünde, hem hukuk önünde bunun hesabını vereceksiniz." ifadelerini kullandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Özkoç ile ilgili resen soruşturma başlattığını duyurdu.

04 Mar 2020 - 17:33 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.