"O hastane bir an önce yapılmalı"

Sakarya’nın en büyük sorunun sağlık olduğunu söyleyen Demokrat Parti İl Başkanı İsmail Ergül, şehir hastanesinin bir an önce yapılması gerektiğini söyledi

"O hastane bir an önce yapılmalı"
"O hastane bir an önce yapılmalı"
Haber albümü için resme tıklayın

Serkan OK'un haberi...

Demokrat Parti (DP) Sakarya İl Başkanıİsmail Ergül ve yönetimi, Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanvekili Kenan Çatalbaş’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette şehrin gündemine ilişkin konular konuşuldu.

ŞEHİR HASTANESİ YAPILMALI’

‘İlimizin en büyük sorunu sağlıktır’ diyen Ergül, “Özellikle yoğun bakım hastalarımız başka illere gönderilerek hastalarımız ve hasta yakınlarımız eziyet çekmekte ve yakınlarının cenazeleri ile geri dönmektedirler. Nasıl ki başka illere şehir hastaneleri yapıldı ise bizim ilimize de şehir hastanesi yapılmalıdır. Sakarya’mızın neyi eksik? İstedikleri oyu alıyorlar. Erenler’de yapılması düşünülen hastane güzel bir düşünce. Fakat bu düşüncede kalmamalı, eyleme geçmelidir. Hastanenin yapılması bizleri de mutlu edecektir. İnşallah şehir hastanesi gibi efsaneye dönüşmez” dedi.

‘OKULA ÇÖZÜM BULUNMALI’

26 Eylül 2019 tarihinde İstanbul Silivri merkezli meydana gelen depremde hasar gören Karaosman İlköğretim Okulunun bir an önce yapılmasına da dikkat çeken Başkan Ergül, “Birde geçen yıl eylül ayında meydana depremde hasar gören Karaosman ilköğretim okulu yıkıldı. Taşımalı sisteme döndü. Şu an okulun yapılması gerekli fakat maalesef enkaz olduğu gibi duruyor. Okullar açılır ve bizde her zaman tersine yapıldığı gibi okul inşaatına başlanır. Bu ve bunun gibi hasarlı binalar ile ilgili okullara bir an önce çözüm bulunmalıdır” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çatalbaş ise, “Demokrat Parti İl Başkanımız sayın İl Başkanı İsmail Ergül ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya Yenihaber

09 Eki 2020 - 09:29 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.