Saat 03.10'da Albayrak'a destek mesajı

AK Partili Ali İhsan Yavuz, akşam saatlerinde instagramdan istifa metni yayınlayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a destek mesajı verdi

Saat 03.10'da Albayrak'a destek mesajı
Haber albümü için resme tıklayın

sakaryayenihaber.com -

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam saatlerinde instagram hesabından istifa metni yayınladı.

Twitter hesabını kapatan Albayrak'ın istifasıyla ilgili resmi bir açıklama ya da yalanlama yapılmadı.

İlerleyen saatlerde AK Parti ve bürokrasinin tanınan isimleri Bakan Albayrak'a destek paylaşımları yaptı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya MilletvekiliAli İhsan Yavuz da gece yarısı saat 03.10'da bir paylaşım yaptı.

Yavuz'un açıklaması şu şekilde:

Bakanımız Sayın Berat Albayrak, yerli ve milli bir ekonomik model inşa etme uğruna gecesini gündüzüne katarak, özgüven ve özveri dolu büyük bir mücadele örneği ortaya koyduğunun yakın şahitleriyiz. Kendisinden Allah razı olsun.

Sakarya Yenihaber

09 Kas 2020 - 09:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Üzgün Ümitsiz - Ekonominin yerlisi-yabancisi yoktur. Kazandigindan fazlasini harcayan, borçla geçinen, aldigi borcu üretimde degil tüketimde harcayan kisi, ticarethane, kurum, model basarisiz olur. Millî de olsa, gayr-i millî de olsa basarisiz olur. Tersini yapan da, milliyeti ne olursa olsun basarili olur. Bizimkinin basarili mi basarisiz mi oldugunu ben bilemem, milletvekillerimiz ve iktisatçilarimiz bilirler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 09:35