Serbes: İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?

Gelecek Partisi Ender Serbes, Coşkunlar Fabrika'sın da meydana gelen patlama ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.

Gelecek PartisiSakarya İl Başkanı Ender Serbes, Hendek’de bulunan Havai Fişek Fabrikası’nda meydana gelen patlamayla ilişkin yaptığı açıklamada, “İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Acaba bu işletmeler çok sıkı bir şekilde denetleniyor mu?En son denetim ne zaman yapılmış, bir ihmal var mıdır?” sorusunu yöneltti.

"CEVAP VERİLMELİ"

Aynı aileye mensup olan bu işletmelerde daha öncede patlama olduğunu ve can kayıpları yaşandığını hatırlatan Serbes, patlamanın nedeninin iyice araştırılması ve kamuoyunun açık bir şekilde bilgilendirilmesini istedi. Serbes, “Daha öncede aynı şekilde patlamalar oldu. Umarım denetimsizlikten değildir. Patlamanın sebebi araştırılıp bulunmalı, denetim yapılıp yapılmadığı tespit edilmeli ve en son ne tür denetim yapılmış belgeleriyle kamuoyu aydınlatılmalıdır. Bu tür tehlikeli işletmelerin denetimi ne sıklıkla yapılmalı, nasıl yapıldığı konusunda kamuoyunun beklediği cevaplar verilmelidir.“ diye konuştu. Serbes patlamada yaralanan işçilere de acil şifalar dileğinde bulundu

03 Tem 2020 - 17:20 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.