Süleyman Soylu ve eşi koronaya yakalandı

Sözcü Gazetesinin haberine göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu'nun corona virüs testi pozitif çıktı.

Sözcü Gazetesinin haberine göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu'nun corona virüs testi pozitif çıktı.

İzmir dün 6.9 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Depremin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla İzmir’e çok sayıda bakan gitti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez bugün İzmir AFAD Koordinasyon Merkezi’nde açıklama yaptı. İzmir’e giden bakanlar arasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun olmaması dikkat çekti. Elazığ depreminde bölgeye hızla intikal ederek çalışmalarda görev alan Soylu’nun, dünkü İzmir depreminden sonra yıkımın yaşandığı Bayraklı’ya gidememesinin nedeni belli oldu. Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu’nun corona virüse yakalandığı öğrenildi. Testi pozitif çıkan çiftin Ankara’da bir hastanede tedavi altında olduğu belirtildi.

31 Eki 2020 - 14:18 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.