YUSUF ALEMDAR ÜNİVERSİTELİLER İLE BULUŞTU

Üniversitelilerle buluşan Başkan Alemdar, “Serdivanımızı; sizin hayallerinizle, sizinle birlikte yönetmek istiyoruz” dedi

Serdivan Gençlik Konseyi çatısı altında Sakarya Üniversitesi’ndeki öğrenci topluluklarıyla bir araya gelen Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Serdivanımızı; sizin hayallerinizle, sizinle birlikte yönetmek istiyoruz” dedi. Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nde gerçekleşen programa; Sakarya Üniversitesi’ndeki farklı bölümlerden öğrencilerin yanı sıra üniversite bünyesindeki 27 topluluktan temsilciler de katıldı.

46 BİN ÖĞRENCİ

Serdivan’da 46 bin üniversite öğrencisinin ikamet ettiğini belirten Başkan Alemdar, “Bu noktada belediye olarak; öğrencilerimizin eğitim ve sosyal hayatlarına katkı sağlayacak çalışmalar ortaya koymaya özen gösteriyoruz. Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi; 15 bin ciltlik 7/24 açık kütüphanesi, akademik ve kültürel çalışmaları ile Türkiye çapındaki akademik kadrosuyla bu çalışmalarımıza örnek” ifadelerini kullandı.

TİYATRO TOPLULUĞU

‘Serdivanımızı; sizin hayallerinizle, sizinle birlikte yönetmek istiyoruz’ diyen Başkan Alemdar, “Öğrenci Yaşam Destek Merkezi’yle üniversite kenti Serdivan’da öğrencilerimizin çamaşır yıkama ve kurutma gibi temel gereksinimlerinden, kütüphane, bilgisayar ve internete kadar bir çok kaynak ihtiyaçlarını karşılayacağız” diye konuştu. Serdivan Tiyatro Topluluğu oluşturulacağını ve isteyen herkesin bu alanda eğitimler alarak gösteriler düzenleyeceğini söyleyen Alemdar, “Öğrencilerimizle birlikte bir tiyatro ekibi kurmak istiyoruz. Bu ekiple kültür ve sanatta öncü olan Serdivanımızda tiyatro kültürünü ön plana çıkartarak yaygın hale getirmeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu.

#

29 Mar 2019 - 11:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.