15 dakikada teklifi kabul ettim

Sakaryaspor’da Suat Kaya dönemi resmen başladı. Tecrübeli teknik adam Suat Kaya, yeşil-siyahlı kulüple 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kaya, Sakaryaspor’dan gelen teklifi 15 dakika içinde kabul ettiğini söyledi.

Sakaryaspor yeni teknik patronu ile 1+1 sözleşme imzaladı. Başkan İbrahim Nalbant, Başkanvekili Yaşar Zımba’nın da katıldığı imza töreninde Suat Kaya basın mensuplarıyla süreci değerlendirdi. Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Suat Kaya eşi ve kızıyla birlikte geldi.

KENDİ EKİBİYLE ÇALIŞACAK

Sakaryaspor’un yeni teknik patronu Suat Kaya 4 kişilik bir ekiple görev yapacak. Soner Aydoğmuş, Mithat Çulcuoğlu yardımcı hoca olarak görev yapacak. Volkan Kilimci kaleci antrenörü olarak çalışacak. Ekibe bir hafta sonra bir kişi daha katılacak.

BİR KAHVE İÇTİK

Sakaryaspor yönetimin kendisini candan davet ettiğini aktaran Suat Kaya “ Bir kahve bir soda içtik ertesi gün anlaşma tamam. Yönetim o kadar samimi o kadar içten çağırdı ki. Bir kahve bir soda içtik masadan ayrıldık. Ertesi gün kararımızı bildirdik. Anlatmaya çalıştığım mevzu o kadar gönülden çağırdılar ki, büyük bir ailenin ferdi olmak istedim”

KADROYU İNCELEDİM

Sakaryaspor’un kadro yapısını incelediğini belirten Suat Kaya “Takımın hocası olmaya değil abisi olmaya geldim. Önce onlara koşan, mücadele eden her oyuncunun cebimde yeri olduğunu göstereceğim. Kötü oynayabilirsin ama kötü koşamazsını aşılayacağım. Ben kenarda eşofmanlarımla maç boyunca koşacağım”

BÜYÜK CAMİA

Sakaryaspor’a gelmeden görev yaptığı kulüpleri anlatan Suat Kaya “Menemenspor ile iki ikincilik bir şampiyonluk yaşadık. Bu ligler yorucu. Sakaryaspor’un maçlarına 5-6 bin kişi gelse sanki tribünler boşmuş gibi görünüyor. Oysa biz bin kişiye maçlar oynadık. Hedefimiz koşup, mücadele edip bu camiayı mutlu etmek için çalışacağız” dedi.

ACI ÇEKMEDEN...

Başarının kolay kolay elde edilemediğini belirten Kaya “Finallerden dönmek yorucu. Biz sıfırdan başlayarak yol alacağız. Sahada geberene kadar mücadele edeceğiz. Acı çekmeden başarı elde edilemez. Bu felsefeyi yakaladığımızda gerisi kolay. Hedefimiz şampiyonluk. O ivmeyi yakaladığımızda hep birlikte kenetleneceğiz” dedi

19 Eyl 2019 - 13:49 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Sakaryasporaşki - SUAT KAYA NIN DA TEKNİKTİRÖKTÖRLÜĞÜNE LAF ETMEZSİNİZ ARTIK DİMİ SAKARYA ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Eylül 13:49