3 haftada 8 puanlık fark

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Sakaryaspor’da işler kötü gidiyor. Yeşil-Siyahlılar ilk üç haftada sadece bir puan alırken, zirvenin sekiz puan gerisine düştü.

3 MAÇTA 1 PUAN

TFF 2.Lig’de üç hafta geride kalırken Sakaryaspor’da işler yolunda gitmiyor. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Sakaryaspor, ilk üç maçında galibiyet yüzü göremedi. Ergene Velimeşespor ve Elazığspor’a mağlup olan Sakaryaspor, Uşakspor karşısında da bir puanı son dakika golüyle kurtardı.

UMUT VERMİYOR

Sakaryaspor ilk üç haftadaki kötü performansıyla şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Zirvenin sekiz puan gerisine düşen Sakaryaspor’da oynanan futbol ilerisi için umut vermiyor. Ligdeki kötü gidişe bir türlü son veremeyen yeşil-siyahlılar rakiplerinin gerisinde kalırken bu futbolla şampiyonluk hedefine ulaşması imkansız gözüküyor.

17 Eyl 2019 - 10:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.