ALPER TURSUN'LA YOLLAR AYRILDI

Sakaryaspor’da sakatlıktan bir türlü kurtulamayan Alper Tursun ile yollar ayrıldı. Alper bu sezon 358 dakika forma şansı buldu.

Sezon başında Aytemiz Alanyaspor’dan kiralanan Alper Tursun’la Sakaryaspor Yönetimi yolları ayırma kararı aldı. Devre arasında Antalya kampında sakatlık yaşayan ve ardından ligde uzun süre şans bulamayan Alper Tursun’un sürekli sakatlığını bahane ederek hazır duruma gelmemesi yönetimi kızdırdı. Sakaryaspor Yönetimi yaşanan bu durum üzerine Alper’in sözleşmesini fesh etme kararı aldı. Alper Tursun bu sezon 10 maçta sadece 385 dakika görev alırken performansıyla hayal kırıklığı yaşattı. Şenol ÇİVİCİK

#

24 Nis 2019 - 11:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.