AMPUTE FARKLI KAZANDI

Ampute Engelliler Futbol Takımı, Ampute Futbol 2.Ligi’nde ikinci yarının ilk maçında Ticaret Lisesi Sahası’nda Adana Ampute Gençlikspor’u konuk etti. Temsilcimiz, rakibini 7-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Ticaret Lisesi Sahası’nda Ampute Futbol 2.Ligi’nde ikinci yarının ilk maçında Ampute Engelliler Futbol Takımı, Adana Ampute Gençlikspor’u ağırladı. Baştan sona üstün bir futbol ortaya koyan Ampute Engelliler Futbol Takımı, sahadan Besim (3), Recep, Sadullah Osman ve Hüseyin’in golleriyle 7-0 galip ayrıldı. Temsilcimiz bu sonuçla ikinci yarıya üç puanla başlamış oldu.

Ampute Engelliler Futbol Takımı Kulüp Başkanı Sinan Panta, Adana Ampute takımı önünde farklı kazanan sporcularını kutladı. Başkan Panta, “Bu takım ne kadar kaliteli olduğunu bugün bir kez daha ortaya koydu. Evimizde taraftarımız önünde çok iyi futbol sonunda üç puanı almayı başardık. Sezon başında koyduğumuz şampiyonluk hedefine ulaşmak adına var gücümüzle çalışacağız” ifadesini kullandı. Şenol ÇİVİCİK

#

25 Mar 2019 - 12:19 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.