Atletler kıyasıya yarıştı

Atatürk’ü Anma İl Koşusu Kros Seçmeleri, Donatım Park’ta yapıldı. Küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere kızlar ve erkeklerde 72 sporcunun katıldığı seçmeler sonunda İl Karmaları belirlendi.

72 SPORCU KATILDI

Donatım Park’ın ev sahipliğinde Atatürk’ü Anma İl Koşusu Kros Seçmeleri nefesleri kesildi. Kız ve erkeklerde Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 72 sporcu ter döktüğü yarışları Spor Şube Müdürü Özgür Aygün, Adapazarı İlçe Spor Müdürü Adem Aka ve Atletizm İl Temsilcisi Atakan Gündoğdu da izledi. Yarışların başlangıç çıkışının işaretini Adapazarı İlçe Spor Müdürü Adem Aka verdi. Namık Kemal Ortaokulu, Mehmet Zümra Kuş Ortaokulu, Spor Lisesi, Prof. Dr.Tansu Çiller Lisesi, Taşkısığı Ortaokulu ve Güneşler Lisesi’nden öğrencilerin yarıştığı il seçmeleri sonunda kategorilerinde küçüklerde ilk 4, yıldız ve gençlerde ise ilk 5’e giren sporcular 10 Kasım’da Ankara’da yapılacak Atatürk’ Anma Koşusu Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil etme hakkı kazandı.

DERECELER BELLİ

Yarışlar sonunda küçük kızlarda Zeynep Akdağ, Kevser Ütabay, Selin Yavuz ve Zehra Sarı, küçük erkeklerde Muharrem Halil, Afacan Şahin, Furkan Yakupoğlu ve Sedat Dağ İl Karmasına seçildi. Yıldız erkeklerde Tunçhan Kaya, Osman Abdullah, Mehlek Ali Koçak, Yunus Emre Kartal ile Melik Enes Özer, yıldız kızlarda ise Huri Melek Başaran, Aydan Demiröz, Yağmur Sıla Taşkın, Melek Baki ve Melike Memişoğlu, gençlerde Ömer Saban, Anıl Utku Altınel, Uygar Satılmış, Talha Güler ve Kerem Kaya, genç kızlarda ise Irmak Baki,

Nurgül Halil, Sevin Öztan, Ceylin Yapı ve Evrin Sağra Sözer gruplarında dereceye girmeyi başardı.

Sakarya Yenihaber

07 Kas 2019 - 12:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.