BAL'DA KRİTİK VİRAJ

Bölgesel Amatör Lig’de 24’ncü hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. Karasuspor ve Serdivanspor evinde, Hendekspor ise deplasmanda üç puan mücadelesi verecek.

Bölgesel Amatör Lig’de futbol şöleni yarın oynanacak 24’ncü hafta maçlarıyla devam edecek. Zirvenin ortağı Hendekspor zorlu haftada İstanbul deplasmanında Küçükyalı Yelkenspor ile karşılaşacak. Ligde kalma savaşı veren takımlardan Karasuspor evinde Küçükyalı Yelken, Serdivanspor ise yine sahasında Devrek Belediyespor’u ağırlayacak. 3 temsilcimiz de maçlarından üç puanla ayrılmaya çalışacak. Karşılaşmalar 15.00’da başlayacak. Ahmet MALKOÇ

HAFTANIN PROGRAMI

7 Nisan Pazar

15.00 Karasuspor-Küçükyalı Yelken

15.00 Beşyüzevler-Hendekspor

15.00 Serdivanspor-Devrek BLD

15.00 Çilimli BLD-1877 Alemdağ

15.00 Beylerbeyi-Kaynaşlı BLD

15.00 KDZ.Ereğli BLD-Zaferspor

#

06 Nis 2019 - 11:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.