'BERK İSMAİL ÜNSAL HİÇBİR YERE GİDEMEZ'

Sakaryaspor’da 1+1 yıllık sözleşmesi olan Berk İsmail Ünsal, İbrahim Nalbant yönetimine serbest kaldığını söyledi. Ancak mevcut Başkan Cevat Ekşi, Berk’in serbest kalmadığını ve 19 Haziran’da genç oyuncuya ihtarname çektiklerini söyledi.

1+1 YILLIK SÖZLEŞME

Sakaryaspor’un forvet oyuncusu Berk İsmail Ünsal, İbrahim Nalbant yönetimi tarafından yeni sezon öncesinde yapılan görüşmede yöneticilere serbest kaldığını söyledi. Mevcut başkan Cevat Ekşi, ise Berk İsmail Ünsal’ın serbest kalmadığını ve 19 Haziran’da 1-1 yıllık sözleşme nedeniyle opsiyon hakkını kullanmak için oyuncuya ihtarname gönderdiklerini söyledi.

İHTARNAME GÖNDERDİK

Başkan Cevat Ekşi, konuyla ilgili olarak “Berk İsmail’in Sakaryaspor’da 1+1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Opsiyon hakkımız olduğu için 19 Haziran’da kendisine ihtarname gönderdik. Belki eline ulaşmamış olabilir. Ancak Berk İsmail’in serbest kalma gibi bir durumu söz konusu değil” dedi.

OĞUZ VE ZAHİT

Sakaryaspor’da 1+1 yıllık opsiyonlu sözleşmesi olan Zahit Fındık ve Oğuz Kocabal içinde aynı yol izlenecek. Zahit Fındık’ın 30 Haziran’a kadar, Oğuz Kocabal’ın ise 15 Temmuz’a kadar ihtarname çekilecek. Öte yandan Oğuz’un sözleşmesinde 15 Temmuz’a kadar 70 bin TL öderse serbest kalma maddesi olduğu öğrenildi. Oğuz sezon başında 70 bin TL bonservis bedeliyle Hatayspor’dan transfer edilmişti. Erdem YILDIRIM

#

28 Haz 2019 - 11:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.