BERK VE ZAHİT'E SAMSUN KANCASI

Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Sakaryaspor’dan Berk İsmail Ünsal ile Zahit Fındık’ı kadroya katmak istiyor. Her iki oyuncunun da Sakaryaspor’da 1+1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Geçen sezon flaş transferlere imza atan ve başarısız bir sezon geçiren Samsunspor yeni sezona da iddialı kadro kurmaya hazırlanıyor. Teknik Direktörlük görevine İrfan Buz’u getiren Samsunspor Yönetimi transfer çalışmaları kapsamında Sakaryaspor’dan Berk İsmail Ünsal ile Zahit Fındık’ı kadrosuna katmak istiyor. Her iki futbolcuyu Samsunspor Teknik direktörü İrfan Buz’un ısrarla istediği öğrenildi. Berk İsmail Ünsal ile Zahit Fındık’ın Sakaryaspor’la 1+1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Yeni sezon öncesinde yapılacak olağanüstü genel kurul beklenirken Berk ve Zahit’in gelen tekliflere nasıl bir cevap vereceği merak konusu. Berk ligde 33 maçta 15 gol atarken Zahit Fındık sezonu 9 golle tamamlamıştı. Şenol ÇİVİCİK

#

15 Haz 2019 - 12:14 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.