BEYKAN ŞİMŞEK KARAGÜMRÜK'Ü BEKLİYOR

Geçen hafta cezası nedeniyle oynayamayan Beykan Şimşek, gözünü Karagümrük maçına çevirdi. Takımın en golcü ismi olan Beykan, Karagümrük’ü de boş geçmek istemiyor.

Sakaryaspor’da geçen hafta cezalı olan Beykan Şimşek, Karagümrük maçıyla formasına kavuşuyor. Altay maçında yokluğu hissedilen Beykan Şimşek, pazar günü Sakaryaspor’un yine en önemli hücum silahı olacak. 9 maçta 5 gol atan genç yıldız takımın en skorer ismi olarak dikkat çekiyor. Karagümrükspor maçı öncesinde idmanlarda hırslı ve istekli tavırlarıyla dikkat çeken Beykan, bu performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Genç yıldız Karagümrük filelerini de havalandırarak gol sayısını arttırmayı hedefliyor. Teknik Direktör Osman Özdemir’in de başarılı kanat oyuncusundan beklentileri bir hayli fazla. Özellikle iç saha maçlarında hücum hattındaki en etkili isim olan Beykan haftayı üç puanla kapatacaklarına inanıyor. Şenol ÇİVİCİK

#

03 Kas 2017 - 11:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.