Bozkurt: ‘Zor ama imkansız değil’

Sakaryaspor’un yeni teknik direktörü Serdar Bozkurt, bugün düzenlenen törenle imzayı attı.

Bozkurt: ‘Zor ama imkansız değil’
Bozkurt: ‘Zor ama imkansız değil’
+1
Haber albümü için resme tıklayın

sakaryayenihaber.com-Erdem YILDIRIM

Sakaryaspor’un yeni teknik direktörü Serdar Bozkurt, kulüpote düzenlenen törenle 1.5 yıllığına resmi sözleşme imzaladı. Başkanvekili İdris Caymaz, yöneticiler Doğan Çatalbaş, Hasan Özkan ve Günay Yücel imza törenine katıldı. Başkan Cevat Ekşi, imza törenine katılmayarak Ak Parti kongresini tercih etti.

BAŞARILI OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Teknik Direktör Serdar Bozkurt yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Öncelikle Cevat başkana ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum bizi buraya layık gördükleri için. Sakaryaspor çok büyük bir camia. Nasıl bir yükün altına girdğimizin farkındayım. Ama elbirliğiyle başarılı olmak için çalışacağız.”

İMKANSIZ DEĞİL

Sakaryaspor’un şampiyonluk şansını değerlendiren Serdar Bozkurt, “Lig daha uzun. 19 hafta var. 12 puanlık fark var. Ciddi bir puan farkı. Önümüzde İyi bir rakip var. Ama imkansız diye bir şey yok. Sakaryaspor ve diğer takımlar nasıl puan kaybettiyse rakip takımda aynı şekilde kaybedebilir. Önemli olan bizim göstereceğimiz performanstır. Şu an ipler başkansının elinde” dedi.

PERFORMANSLARININ ALTINDALAR

“Önemli bir kadroya sahibiz. Fakat birçok oyuncu kendi performansalarının altında oynuyor. Bunun farkındayız. Önce içerdeki oyuncuların kendi sınırsal değerlerine yaklaştırmamız lazım. Zihinsel olarak yorgun bir grup var. Bunların hepsini aşacağız. Bu bir günde, bir hafatda olacak iş değil. Çok çalışmamız gerek. Bunu çalışarak inşallah atlatacağız.”

HÜCUM FUTBOLU

“Şampiyonluğa oynuyorsanız savunma yaparak şampiyon olamazsınız. Bir bütün olarak oynamanız gerekiyor. Savunmada ve hücumda da bütün olmanız gerekiyor. Topa sahip olan bir oyun anlayışı oluşturacağız. Her gittiğim takımlarda özellikle forvet oyuncuları çok fazla gol atıyor. Kenar oyuncularının asist ivmesi fazla oluyor. Bekler hücuma katılıyor. Böyle bir oyun anlayışımız var. Tabi buradaki beklentilerde büyük. Hücum gutbolu oynatmak istiyorum. Biraz hücm oynamanız gerekiyor. Yoksa şampiyon olamazsınız! Şampiyon olmak için az gol yiyip fazla gol atmak gerekiyor. Topa sahip olmak ve üretmek gerekiyor. Bunun çok çalışmamazı gerekiyor. Ben kendime ve ekibime güveniyorum. İyi işler yapacağımıza inanıyorum. O yüzden buradayım. Sakaryaspor2un kadrosu fena bir kadro değil. Bazı mevkilerde sıkıntılar var. Onları da aşmak gerekiyor. Transfer süreci var. Transfer şuan kapalı. O sorun çzülsün eksik mevkileri o zaman paylaşabiliriz.”

#

20 Oca 2021 - 14:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Üzgün Ümitsiz - Bol gol atan, bekleriyle de hücum eden takım fikri iyi güzel ama ligin dibindeki Bayburt'un bile 1-4 mağlupken 90. dakikada; 0-1 mağlup Seriksporun 88. dakikada gol atabildiği o kevgir savunma ne olacak?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 14:39