BU İŞİN ŞAKASI YOK

TFF 2.Lig’de üst üste aldığı kötü sonuçlar ile şampiyonluk potasından uzaklaşan Sakaryaspor’u kalan 8 haftada 7 kritik maç bekliyor. Sakaryaspor camiası takımın bir an önce kendine gelmesine istiyor.

ZORLU MAÇLAR

TFF 2.Lig’de büyük bir düşüşe geçen Sakaryaspor üst üste aldığı kötü sonuçlar ile liderin 7 puan gerisine düştü. Şampiyonluk şansını bir hayli zora sokan yeşil-siyahlı ekibimizde oynanan futbol ilerleyen haftalar için endişe yaratıyor. Gaziantep maçından üç puanı cebine koyan Sakaryaspor kalan 7 maçta zorlu sınavlar verecek. Eyüpspor, İnegölspor, Bodrumspor ve Bayrampaşa ile kendi sahasında karşılaşacak olan temsilcimiz, Ankara Demirspor, Kastamonuspor, ve Samsunspor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Son beş deplasman maçında kazanamayan Sakaryaspor için özellikle dış saha maçları büyük önem taşıyor.

PLAY-OFF GRUBU

Ligden direk çıkma şansını zora sokan ancak her şeye rağmen lig sonuna kadar mücadelesini sürdürecek olan Sakaryaspor için play-off hattı da büyük önem taşıyor. Sancaktepe’nin 7 puan önünde olan Sakaryaspor’un play-off mücadelesinde de artık puan kaybına tahammülü kalmadı. Kalan 7 maçta yaşanacak puan kayıpları Sakaryaspor’u play-off grubu içinde sıkıntıya sokabilir. Sakaryaspor camiası teknik heyet ve futbolcuların Eyüp maçıyla birlikte yeni bir başlangıç yaparak toparlanmasını istiyor. Erdem YILDIRIM

#

13 Mar 2019 - 11:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.