BU KADARINA DA PES!

Sakaryaspor'un Karagümrükspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası ilginç bir o kadarda trajikomik bir olay ortaya çıktı.

Stat çevresinde ve stada giden yollarda korsan ürün satan seyyar satıcılar bu kez işi iyice abartarak stat içinde tezgâh açtılar. Maraton tribün iç bölümlerinde tezgah kuran satıcılar Dükkan54'de satışa sunulan formaların taklitlerinin yanı sıra çok sayıda Sakaryaspor logolu ürünleri sattıkları tespit edildi. Yeşil Siyahlı taraftarlar bu satıcıların fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşarak yönetimin ve belediye yetkililerinin duruma el koymasını istediler.

#

07 Kas 2017 - 11:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.