BÜYÜKŞEHİR ŞAŞIRTMADI

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde deplasmanda Banvit’e konuk olan Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol mücadeleden 94-52 mağlup ayrıldı. Banvit taraftarı açtığı pankartla yeşil-siyahlı oyunculara destek verdi.

Sakarya Büyükşehir Basketbol, yenilgi serisine bir yenisini daha ekledi. Mücadeleye hızlı başlayan taraf Banvit olurken maçın henüz başından itibaren kontrolü ele alan Bandırma ekibi, üstünlüğü yakaladı ve bu üstünlüğünü çeyrek sonuna taşıdı. İlk çeyreği 25-19 önde tamamlayan yeşil-beyazlılar, oyunu daha da domine ettiği ikinci çeyrek sonunda da ilk yarıyı 51-28 önde kapattı.

İkinci yarıda oyunda varlık göstermekte zorlanan ve top kayıpları neticesinde hücumlarından verim alamayan Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol, farkın daha da açılmasına engel olamadı. Üçüncü çeyrekte 26-12’lik skor yakalayan Banvit, final çeyreğine 77-40 önde girdi. Final çeyreğinde rotasyon yapan takımlar, oyunun akıcılığını önlemediler ve mücadele 94-52 Banvit üstünlüğü ile sonuçlandı. Erdem YILDIRIM

BANVİT’TEN DESTEK

Banvit sezon boyunca ödemelerini alamayan Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye staffını ve oyuncularını, “Gururlanın. vefakar mücadelenize şapka çıkarıyoruz." pankartıyla karşıladı. İki takım pankartın altında birlikte fotoğraf çektirdi. Maçın ilginç başka bir notu ilk kez bir BSL karşılaşmasını 3 kadın hakemin; Özlem Yalman, Ayşenur Yazıcıoğlu, Özge Şentürk'ün yönetiyor olmasıydı.

#

29 Nis 2019 - 11:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.