Erenlerspor'a durmak yok

Erenlerspor altyapı çalışmalarına ara vermiyor. Erenler Spor Kompleksi’nde 98-2000 doğumlu sporcular antrenörleri eşliğinde yeni sezona hazırlanıyor. Kulüp Başkanı Tacettin Öztürk de idmanları kaçırmıyor.

Altyapıda tam gaz

Amatörün lokomotiflerinden Erenlerspor, Yaz okullarının yanı sıra altyapıda da mesaisine ara vermiyor. Erenler Spor Kompleksi’nde 98-200 doğumlu sporcular antrenörler Gürcan Alkan, İsmail Küçük, Şaban Çolak ve Gençlik Koordinatörü Bahattin Okçular nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Tacettin Öztürk de gençlerin antrenmanlarını yakından takip ediyor.

Hedef şampiyonluk

Erenlerspor’da altyapı antrenörleri geleceğin yıldızlarını yetiştirmek adına kolları sıvadıklarını belirten Gençlik Koordinatörü Bahattin Okçular, sporcuların performansından memnun. Koordinatör Okçular, “Gençlerin spora olan sevgilerini artırarak başarılı olmaları için kulüp olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu yıl katılacağımız kategorilerde şampiyonluklara damga vuracağız” dedi.

#

08 Ağu 2013 - 10:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.