FEYYAZ'IN SUÇU NE ?

Teknik Direktör Deniz Kolgu, en faz tepki toplayan Feyyaz Aydil’e sahip çıkarken Doğan Seçkin Şavkın ile Burak Göksel’i kaçak oyun oynadığını söyleyerek eleştirdi

Sakaryaspor’da en çok eleştirilen futbolcuların başında gelen Feyyaz Aydil’e Teknik Direktör Deniz Kolgu sahip çıktı. Kolgu, Diyarbekirspor maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında Feyyaz’a gelen tepkilere anlam vermediğini söyleyerek Doğan Seçkin Şavkın ile Burak Göksel’i eleştirdi. Kolgu, “Feyyaz’a neden tepki gösteriliyor. Taç atışı atılırken Feyyaz top almaya geliyor. Ama kanat oyuncularım taç atılırken arkalarını dönerek gidiyorlar. Kaçak oynuyorlar. Taraftarım oyun içinde bu ince ayrıntıyı kaçırıyor. Soyunma odasında da Burak ile Doğan’a da bu hatalarını söyledim” şeklinde konuştu.

#

16 Kas 2015 - 12:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.