FUTBOLCULARLA GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

İbrahim Nalbant yönetiminde futbol şubesinde görev alacak isimlerden Erkan Sezgin, Birol Bozbey ve Erdem Yıldırım, mevcut takımdaki futbolcularla ön görüşme yapmak için harekete geçti.

Sakaryaspor’da yönetime talip olan İbrahim Nalbant ve ekibi, mevcut kadrodaki oyuncularla görüşme yapmak için komite oluşturdu. Futbol şubesinde görev alacak olan Erkan Sezgin, Birol Bozbey ve Erdem Yıldırım’dan oluşan komite takımdaki oyuncuların her biriyle görüşecek. İlk olarak mevcut kadrodaki tüm oyuncularla yola devam etmek isteyen İbrahim Nalbant ekibi TFF’de dosyası bulunan oyunculara öncelik verecek.

Yeni sezon öncesinde mevcut kadroyu dağıtmak isteyen Nalbant yönetimi oyuncu görüşmelerinin ardından rotayı transfere çevirecek. Edinilen bilgilere göre mevcut kadrodaki oyuncu yapısına göre en az 5-6 transfer hedefleniyor. Erkan Sezgin komutasında yapılacak olan futbolcu görüşmelerinden nasıl bir sonucun çıkacağı merak ediliyor.

Erdem YILDIRIM

#

27 Haz 2019 - 11:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.