Gardaş için pedal çevirip bu mesajı verdiler

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Hendek Gençlik Merkezince Azerbaycan'a destek için bisiklet turu düzenlendi.

Gardaş için pedal çevirip bu mesajı verdiler
Gardaş için pedal çevirip bu mesajı verdiler
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Sağlıklı Yaşam ve Spor Kulübü etkinlikleri kapsamında, bisiklet gönüllüsü gençler ile öğretmenler bir araya geldi.

Hendek Gençlik Merkezinden yola çıkan gençler, 15 kilometre pedal çevirerek Kazımiye, Lütfiyeköşk ve Akova üzerinden tekrar başlangıç noktasına geldi.

Bisiklet turuna katılanlar, burada Türkiyeve Azerbaycan'ın bayraklarını açtı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanı Tarık Karkınçam, bisiklet turunun ardından Hendek Gençlik Merkezi "Kitap Kafe"ye gelen katılımcılarla bir süre sohbet etti.

Gençlik Merkezi Şube Müdür Yavuz Çangır,SakaryaGençlik Merkezi Müdürü Ali Okur, Hendek Gençlik Merkezi Müdürü Orhan Karagözlü ve gençlik liderleri, Karkınçam'a gençliğe verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, burada yaptığı konuşmada, "Türkiye-Azerbaycan dostluğunu göstermek adına yaptığımızbisiklet turuna katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Kitap Kafe'ye gelen ve merkezimizde yapılan etkinliklere katılan gençlerimize ücretsiz bisiklet imkanı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

- Hafızlık öğrencilerinden Azerbaycan'a bayraklı destek

Öte yandan, Hendek Gençlik Merkezince Türkiye şampiyonlarının da aralarında bulunduğu hafızlık öğrencileriyleTurnalık Yaylası'na doğa yürüyüşü düzenlendi.

Gençlik liderleri öncülüğünde gençler, geleneksel okçuluk, halat çekme yarışı, dikkat oyunları ve çeşitli aktivitelerle eğlenceli vakit geçirdi.

Aktivitelerin ardından gençler, Türkiye veAzerbaycan'ın bayraklarını açtı.

11 Eki 2020 - 16:49 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.