GOLCÜLER SUSKUN

Sakaryaspor’un golcüleri ligin ikinci yarısında büyük bir düşüşe geçti. İkinci yarıda Berk İsmail Ünsal ve İlyas Çakmak 1’er gol, Dilaver Güçlü ise 2 gol atabildi.

Sakaryaspor gol yollarında büyük sorun yaşıyor. forvet oyuncularının formsuzluğu kaybedilen puanlarda önemli rol oynadı. İlk yarıda 33 gol atan Sakaryaspor, ikinci yarıda şuana kadar 15 gol atabildi. Sakaryaspor’un en golcü isimlerinden Berk İsmail Ünsal, ilk yarıyı 9 golle kapatırken ikinci yarıda sadece 1 gol attı. Berk İsmail sakatlığı nedeniyle 9 maçında üçünde oynayamadı. Takımın ikinci forveti İlyas Çakmak’da gol yollarında etkisiz kaldı. İlk yarıda 5 gol atan İlyas ikinci yarıda ise sadece bir gol tama başarısı gösterdi. Sakaryaspor’un en golcü ikinci ismi Dilaver Güçlü ikinci yarıda iki kez fileleri havalandırdı. Şuan 10 golü bulunan Dilaver Güçlü ikinci yarıda Amed ve Gümüşhane2ye penaltıdan gol attı. Erdem YILDIRIM

#

13 Mar 2019 - 11:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.