GÖZLER BAŞKAN YÜCE'DE

Sakaryaspor’u yönetmeye talip olan isimler Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin tavrını merak ediyor.

Sakaryaspor’da genel kurul öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yeni sezonda nasıl bir destek vereceği merak konusu. Sakaryaspor’u yönetmeye talip olan başkan adayları 2-3 Milyonluk bütçeler ile liste hazırlığı yaparken Başkan Ekrem Yüce’den de maddi destek beklentisi içinde. Başkanlık için ismi gündemde olan adayların önümüzdeki hafta Başkan Ekrem Yüce ile görüşme yapacağı öğrenildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin Sakaryaspor’a nasıl bir destek vereceği merakla beklenirken hangi adaya sıcak bakacağı bilinmiyor. Büyükşehir Belediyesi’nin, Vergi-SGK borçlarına, altyapıya desteği bulunuyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi zaman zaman yönetimlere maddi destekler yapıyordu. Adayların Büyükşehir Belediyesi’nden beklentileri bir hayli fazla. Erdem YILDIRIM

#

08 Haz 2019 - 12:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.