GÖZLER LİDERE ÇEVRİLDİ

Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Yeşil Giresun galibiyetiyle 2’de 2 yaptı. Selçuk Ernak’ın öğrencileri şimdi gözünü lider Tofaş ile oynayacağı maça çevirdi

Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Yeşil Giresun’u yenerek deplasmanda ilk galibiyetini almanın sevincini yaşadı. Lig’de Trabzonspor’dan sonra Yeşil-Giresun’u da affetmeyen yeşil-siyahlı devler 5 puanla dördüncü sıraya yükseldi. Potada sezona iyi bir başlangıç yapan yeşil-siyahlılar Giresun karşısında da oynadığı oyunla tam not aldı.

Büyükşehir Basket ligin dördüncü haftasında lider Tofaş’ı konuk edecek. Pazar günü Sakarya Spor Salonu’nda oynanacak olan maçın hazırlıklarına başlayan devler gözünü zirveye dikti. Lig’de üç maçını da kazanan Tofaş karşısında da galibiyet hedefleyen Selçuk Ernak’ın öğrencilerinde moraller yüksek. Taraftarın desteğiyle Tofaş’ı yeneceklerine inanan devler tam kadro lidere hazırlanacak. Erdem YILDIRIM

Jankovic’eMilli davet

Büyükşehir Basket’te Metecan Birsen ve Mustafa Fall’dan sonra Nikola Jankovic’te Milli Takıma davet edildi. Sırbistan A Milli Takımı’na davet edilen Jankovic Kasım ayında kampa girecek. Büyükşehir Yönetimi Sırp oyuncuya milli forma altında başarılar diledi.

HAFTANIN PROGRAMI

28 Ekim Cumartesi

13.00 Banvit-Trabzonspor

15.15 Beşiktaş-Muratbey Uşak

20.15 Gaziantep B.-Eskişehir Basket

29 Ekim Pazar

13.00 Darüşşafaka-Pınar Karşıyaka

15.15 Sakarya BŞB.-TOFAŞ

17.00 Galatasaray-Fenerbahçe

19.30 İstanbul BŞB.-Yeşil Giresun

30 Ekim Pazartesi

19.30 Anadolu Efes-D.İ. Büyükçekmece

#

24 Eki 2017 - 11:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.