HENDEKSPOR YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Hendekspor’da yönetim, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile uzun bir süredir tüm çabalarına rağmen diyalog sağlayamadıklarını söyledi.

Hendekspor yönetimi, “Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu ile Belediye Başkanı yardımcıları ve danışmanları ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde yeni sezon ile ilgili Yönetim Kurulu’na yeni talipler olduğunu ve bilgileri dahilinde olmayan bazı gelişmeler olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Bu bağlamda Yönetim Kurulumuzda bizimle devam edilmeyeceği yönünde kanaat oluşmuştur. Bundan sonraki süreçte beklememizin Hendeksporumuza ve Hendeğimize zarar vereceğini düşündüğümüzden istifa ederek Belediye Başkanımızın ve yeni oluşumların önünü açma kararı almış bulunmaktayız” ifadelerine yer verildi. Hendekspor yönetimi, kendilerine sezon boyunca destek veren iş adamlarına, Hendek Esnaflarına, Basın Mensuplarına, Büyük Hendekspor taraftarına ve Hendek Halkına sonsuz teşekkür etti. Mustafa ERKAYA

#

21 Haz 2019 - 11:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.