16 PUAN GERİDE
Yeşil-Siyahlı ekibimiz, Misli.com 2.Lig’de iki maç eksiğine karşın performansıyla vasatı aşamadı. Yaklaşık 18 Milyon TL’yi bulan maliyetiyle grubun en pahalı takımlarından olan Sakaryaspor, ilk yarıdaki 17 haftalık periyotta lider Eyüpspor’un 16 puan gerisine düştü! Yeşil-Siyahlı ekibimiz oynadığı futbolla beklentilerin çok altında kalırken, iç sahadaki maçlarda aldığı sonuçlarda da eskiyi arattı!
GELENEK SÜRDÜ
Direkt şampiyonluk için kurulan Sakaryaspor’da futbolcular bireysel performanslarının yanı sıra takım olmayı da başaramadı! Grupta sadece bir dönem 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan yeşil-siyahlı ekibimiz ilk yarıda iki teknik adamla çalışarak yıllardır süre gelen aynı iteknik adamla sezonu bitirememe geleneğini de sürdürdü! Özellikle İsmail Ertekin döneminde alınan kötü sonuçlar zirveyle puan farkının açılmasında başrolü oynadı.
BÜYÜK PROBLEM YOK
Sakaryaspor’da futbolcular bu sezon maddi açıdan ise bir çok döneme göre zorluk yaşamadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin çok büyük katkıları sayesinde yönetim, oyunculara peşinatların büyük bölümü ve galibiyet primlerini yatırmasına rağmen Sakaryasporlu futbolcular, sahada kendilerinden beklenen istek, arzu ve aidiyet duygusunu bir türlü yakalayamadı! Salgın nedeniyle taraftarların da olmadığı bu dönemde Sakaryaspor tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı!
Şenol ÇİVİCİK
Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2021, 13:44