İşte ara transfer döneminde Sakaryaspor'a gelenler ve gidenler

Sezon başında 18 transfer yapan Sakaryaspor ara transfer dönemine de damgasını vurdu. Yönetim 14 futbolcu ile yolları ayırırken, 10 yeni transfere imza attırdı.

İşte ara transfer döneminde Sakaryaspor'a gelenler ve gidenler
İşte ara transfer döneminde Sakaryaspor'a gelenler ve gidenler
Haber albümü için resme tıklayın

Sakaryaspor ara transfer dönemini en hareketli geçiren takım oldu. Sezon başında 18 transfer yapan Sakaryaspor devre arasında da rekor kırarak 10 futbolcuyu kadroya kattı. Samsunspor’dan Onur Eriş, Bayburt’tan Azad Filiz, Alper Tursun, Sinan Özkan, Sarıyer’den Okan Eken, Alanyaspor’dan Hamza Özdemir, Kasımpaşa’dan Hasan Bilal, Şanlıurfaspor’dan Rıdvan Bingöl, K.Maraş’tan Burak Can Kunt, son olarak İstanbulspor’dan oynayan Barış Örücü ara transfer döneminde Sakaryaspor’a gelen isimler oldu. Alper Tursun, Hamza Özdemir, Hasan Bilal ve Onur Eriş Sakaryaspor’a kiralık olarak geldi.

14 FUTBOLCU GİTTİ

Sakaryaspor’da Cumhur Genç yönetimin göreve gelmesinin ardından Aydın Yılmaz, Taşkın İlter, Orkun Dervişler, Zeki Korkmaz, Hüseyin Bilge, Erdi Can Şehit, Ali Fırat Okur, Okan Baydemir, Umut Sözen, Yaser Hacımustafaoğlu ve Hacı Ömer Doğru ile yollar ayrıldı. Sakaryaspor Yönetimi, Özgür Kedikli’yi Bayrampaşaspor’a, Furkan Parsak’ı Sivas Belediyespor’a ve Alparslan Demir’i ise Payasspor’a kiralık olarak gönderdi.

GENÇLERE TAKIM BULUNAMADI

Sakaryaspor’un genç oyuncuları için yönetim transferin son gününde kiralamak için büyük çaba sarf etti. Ancak genç oyuncular için beklenen transferler olmadı. Görkem Şimşek, Barış Uzun, Yusuf Kaan Kara, Furkan Karabaş, Cihat Aktaş gibi oyuncular kiralanamayınca Sakaryaspor’da gençler takımda kaldı. A takımdan altyapıya gönderilen genç oyuncular sezonu U19 takımında tamamlayacak.

Sakarya Yenihaber

31 Oca 2020 - 19:33 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Üzgün Ümitsiz - Son 5 senenin ara transfer dönemlerinde hangi futbolcular alınmış, bize maliyetleri ne olmuş, ne kadar fayda sağlamışlar, ve şimdi neredeler.?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Ocak 19:33