İŞTE NALBANT'IN TRANSFER LİSTESİ

11 Temmuz’daki kongreye tek aday girmesi beklenen ve transferi açma sözü veren İbrahim Nalbant dış transferde önemli isimlerle temas halinde. Yeni sezona güçlü bir kadro hedefleyen Nalbant’ın transferdeki en büyük bombası geçen sezon Süper Lig’de oynayan

BİLAL KISA BOMBASI

Sakaryaspor’da bir yandan kongre beklenirken diğer taraftarlar transfer müjdesi bekliyor. Şuan başkanlığa tek aday gözüken İbrahim Nalbant, göreve gelmesi halinde transferi açacaklarının sözünü vermişti. Mevcut kadrodaki oyuncuların hepsiyle görüşen İbrahim Nalbant ve ekibinin dış transferdeki rotası da belli oldu. Geçen sezon Süper Lig2den düşen Akhisarspor’un tecrübeli oyuncusu Bilal Kısa transfer listesinin en başında yer alıyor. 36 yalındaki tecrübeli oyuncu 2018-2019 sezonunda Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Avrupa Kupası olmak üzere 24 maçta forma giydi. Edinilen bilgilere göre Nalbant ekibinin Bilal Kısa ile her konuda anlaştı.

SAMET, İRFAN VE BERAT

Geçen sezon 2.Lig’de Yılport Samsunspor formasını giyen Samet Asatekin ile İrfan Başaran’da İbrahim Nalbant’ın transfer listesinde yer alıyor. Samsunspor’la yolları ayrılması beklenen Samet ve İrfan ile Nalbant ekibinin ön görüşme yaptığı ve iki oyuncunun da yeşil-siyahlı formaya sıcak baktığı öğrenildi. Samet ve İrfan’ın yanı sıra Sakaryaspor2un altyapısından yetişen ve Beşiktaş’a transfer olan Berat Çetinkaya’da listenin başında yer alıyor. 28 yaşındaki Berat Çetinkaya geçen sezonu Tokatspor’da geçirirken yeniden yuvaya dönmek istiyor.

BOLU’DAN BURAK

Sakaryaspor’un transfer listesinde Boluspor2un genç önliberosu Burak Asan’da yer alıyor. Burak Asan’ın yanı sıra Volkan Şen, Uşakspor’dan Hikmet Balioğlu, kaleci Ali Türkan, Sertaç Çam gibi isimler transfer gündeminde yer alıyor. Nalbant’ın göreve gelmesi halinde bu oyuncuların kaçını Sakaryaspor’a transfer edeceği merakla bekleniyor.

#

01 Tem 2019 - 10:32 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.