Kaptan Oğuz'a teklif yağıyor

Bu sezon TFF 2.Lig’in ve Sakaryaspor’un tartışmasız en iyisi olan Oğuz Çalışkan’a yeni sezon öncesinde transfer teklifi yağıyor. Sakaryaspor’la sözleşmesi sona eren Oğuz’un yeşil-siyahlı kulüpteki belirsizlik nedeniyle kafası karışık.

sakaryayenihaber.com -

2 yıldır Sakaryaspor’un formasını başarıyla giyen Oğuz Çalışkan’ıon sözleşmesi sona erdi. Özellikle bu sezon müthiş bir performans sergileyen Oğuz Çalışkan hem Sakaryaspor’un hem de ligin en iyileri arasına girmeyi başardı. Yeni sezon öncesinde Oğuz Çalışkan’a transfer teklifi yağıyor. Oğuz’a ilk teklif 1.Lig’e yükselen Tuzlaspor’dan geldi. Tuzlaspor’un ısrarla istediği Oğuz transfer konusunda henüz kararını vermedi. Tuzlaspor’un yanı sıra Oğuz Çalışkan 2.Lig’de birçok kulübün transfer listesinde yer alıyor.

OĞUZ BEKLEMEDE

Sakaryaspor’da yaşanan belirsizlik nedeniyle Oğuz Çalışkan’ın kafası karışık. Bir yandan gelen teklifleri değerlendirmeye çalışan Oğuz diğer yandan Sakaryaspor’da ki gelişmeleri takip ediyor. Şu an Sakaryaspor’u bekleyen Oğuz Çalışkan’ın kısa sürede yeni sezon için kararını vermesi bekleniyor. Sakaryaspor’la yoluna devam etmek isteyen Oğuz’un, eğer iyi şartlar oluşursa sözleşme uzatmaya hazır olduğu öğrenildi. Erdem YILDIRIM

05 Ağu 2020 - 22:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.