KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK

Spor Toto 3.Lig’de zirvenin bir hayli uzağında kalan Sakaryaspor bugün Kemerspor’u konuk edecek. Taraftarı önünde kazanmaktan başka bir şey düşünmeyen yeşil-siyahlılar Kemerspor’la aradaki 5 puanlık farkı kapatmak istiyor

Sakaryaspor, Spor Toto 3.Lig’in 8’nci haftasında bugün Kemerspor’u konuk edecek. Lig’de şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan maçtan mutlak galibiyet hedefleyen Sakaryaspor’da hazırlıklar tamamladı. Kemerspor’la aradaki 5 puanlık farkı kapatmayı hedefleyen yeşil-siyahlılar taraftarı önünde kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan maç saat 19.00’da başlayacak.

Sakaryaspor’da zorlu maç öncesinde tek eksik bulunuyor. Önceki gün yapılan antrenmanda sakatlanan Efşan Geçgin maç kadrosundan çıkarıldı. Doğan Seçkin Şavkın’ın ise 3 maçlık kırmızı kart cezası sona erdi.

Stat: Atatürk

Saat: 19.00

Hakem: İ.Halil İleri

Sakaryaspor

Yavuz

Fikret

Nedim

Burak B.

Tevfik

Adnan

Mustafa C.

Volkan Y.

D.Seçkin

Burak G.

Feyyaz

Kemerspor

Hasan

İsmail

Sergen

Abdurrahman

Volkan

Sergen Ç.

Enis

Serdar

Tahir

Ali

Umut

-------------

GÜNÜN MAÇLARI

14.30 Zara BLD.-Sultanbeyli BLD.

14.30 Yomraspor-Payasspor

14.30 Ofspor-Etimesgut BLD.

15.30 Ayvalıkgücü-Denizli BLD.

15.30 Gaziosmanpaş-K.Maraş BLD.

15.30 Sancaktepe-Diyarberkirspor

15.30 Derincespor-Adliyespor

15.30 Bodrumspor-Orhangazi

19.00 Sakaryaspor-Kemerspor

#

07 Eki 2015 - 12:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.