KENDİNİZE GELİN BEYLER!

Spor Toto 2.Lig’e şampiyonluk hedefiyle başlayan Sakaryaspor ilk dört haftada 6 puan kaybetti. İlk dört haftada oynanan futbolla şampiyonluk hayal olur!

Yıldızlar topluluğu Sakaryaspor sezona kötü bir başlangıç yaptı. İlk 4 haftada 6 puan kaybeden ve zirvenin 6 puan gerisine düşen yeşil-siyahlılar kötü performansıyla saç baş yolduruyor. Son olarak Pendikspor deplasmanından da golsüz beraberlikle ayrılan Sakaryaspor vasat oyunuyla galibiyeti hak etmedi. Zirvenin 6 puan gerisinde olan Sakaryaspor’a şampiyonluk yolunda bu futbol yetmez! Sakaryaspor, şampiyonluk hedefine ulaşacak bir oyun sahaya yansıtmayan yeşil-siyahlıların artık ligde kendine gelmesini istiyor. Şenol ÇİVİCİK

#

26 Eyl 2017 - 09:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.