Kick Boksta Akyazı rüzgarı

Pamukkale’da düzenlenen İllerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda Akyazı Emin Özkul Kick Boks Spor Kulübü genel klasmanda ikincilik kupasının sahibi oldu.

Kick Boksta Akyazı rüzgarı
Kick Boksta Akyazı rüzgarı
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Emin Özkul KickBoksSpor Kulübü, Pamukkale’da düzenlenen İllerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda fırtına gibi esti. Minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde 12 sporcu ile yarışlara katılan kulüpte miniklerde Hakan Samastı ile Uğur Eymen Öker birinci, Fatih Eren Akcan ikinci, Bedirhan Keskin üçüncü, yıldızlarda Görkem Şahin ile Gamze Kenç birinci, Baray Gündoğdu üçüncü, gençler full contact kategorisinde Emre Cihan birinci, İbrahim Ekinci ikinci, gençler kick light kategorisinde Emre Cihan ikinci, Batuhan Yolcu, Ahmet Can Dertli, Ege Gökberk ve İbrahim Ekinci üçüncü oldu. Akyazı Emin Özkul Kick Boks Spor Kulübü genel klasmanda da ikincilik kupasının sahibi oldu. Kenan CERTEL

Sakarya Yenihaber

13 Eyl 2019 - 11:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.