‘O başarılı günlere geri dönmeyi arzuluyoruz’

Türkiye Kupası’nı kazandığımız dönemde Sakaryaspor’da başkanlık koltuğunda oturan Aydın Zengin, “Sakaryaspor tarihinin en büyük başarısıdır. Emeği geçen herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda da kupa Sakaryaspor’a nasip olur” dedi.

Sakaryaspor 32 sene önce 18 Mayıs 1988 tarihinde Türkiye Kupasını kazanarak tarihinin en büyük başarısını elde etti. Sakaryaspor tarihinde çalkantılı dönemler yaşansa da en parlak ve adını tüm Türkiye’ye tanıttığı dönemlerin başında gelen 1987-88 sezonu Yeşil-Siyahlı camia için farklı bir sezondu. Necdet Niş teknik direktörlüğünde Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Turhan Sofuoğlu, Engin İpekoğlu, Serdar Şenkaya, Sinan Turhan, Blerim Mula, Turgay Poyraz, Erol Kolcu, Kemal Yıldırım'lı efsane kadronun başkanlığını yapan Aydın Zengin bu başarıda şüphesiz büyük rol oynadı.

BİR DAHA NASİP OLSUN

Tarihi başarının elde edildiği o dönemde başkanlık koltuğuna oturan Aydın Zengin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Kupası’nı kazandığımızın üzerinden 32 yıl geçmiş. Sakaryaspor tarihinin en büyük başarısıdır. Emeği geçen herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda da kupa Sakaryaspor’a nasip olur. Tek arzumuz isteğimiz bu. Maalesef son yıllarda hak ettiğimiz ligde değiliz. İnşallah bu kötü günler kısa sürede geri kalır ve Sakaryaspor tekrar Süper Lig’de mücadelesini sürdürür. Şuan takımın başında olan yönetici kardeşlerimize, hocalarımıza ve futbolcularımıza başarılar diliyorum.”

Erdem YILDIRIM

Sakarya Yenihaber

20 May 2020 - 16:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.