PLAY-OFF'TA DURMAK YOK

Süper Lig Play-Off Grubu’nda üçüncü hafta maçları bugün Erenler Sahası’nda oynanacak. 3 maçla devam edecek futbol şöleninde mücadele edecek tüm takımların hedefi galibiyet.

Süper Lig Play-Off Grubu’nda üçüncü hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. Erenler Sahası’nda yapılacak karşılaşmalar büyük çekişmeye sahne olacak. Günün maçlarında Hendek Dereköyspor ile Arifiye Kalaycıspor 14.00’da, Pamukova 1968 ile As Akyazıspor 16.00’da, Arifiyespor ile Sapanca Gençlikspor ise 18.00’da üç puan için sahaya çıkacak.

Bölgesel Amatör Lig yolunda geri sayıma geçilen grupta tüm takımlara başarılar dileyen ASKF Başkanı Yaşar Zımba, şampiyonu kendisinin de merakla beklediğini söyledi. Başkan Zımba, “Bu maçlara yürek dayanmaz. Her takımın şampiyonluk şansı var. Hak eden hedeflerine ulaşsın” dedi. Mustafa ERKAYA

GÜNÜN PROGRAMI

Saha: Erenler

14.00 Hendek Dereköy-A.Kalaycıspor

16.00 Pamukova 1968-As Akyazıspor

18.00 Arifiyespor-Sapanca Gençlik

#

10 Nis 2019 - 12:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.