'SAKARYA FUTBOL ŞEHRİ'

Ümit Karan Futbol Okulu, Türk futboluna damga vuran futbolcularından Ümit Karan’ın katılımıyla açıldı. Sakarya’nın futbol şehri olduğunu belirten Ümit Karan “Gençlerin önünü açmamız lazım. İnşallah buradan yetenekli futbolcular çıkar” dedi.

AÇILIŞ YAPILDI

Türk futbolunun unutulmaz futbolcularından ve Kuzey Makedonya takımlarından Shkupi'nin teknik direktörü Ümit Karan, ilimizde futbol akademisi açtı. Mefkure Spor Kompleksi’nde çalışma yapan futbol okulu görkemli bir törenle açıldı. Ümit Karan’ın katıldığı açılışta TFF Bölge Antrenörü Adem Tandoğan, Sakaryaspor yardımcı antrenörü Murat Balaban ve sporcu velileri katıldı. Futbol okulu Berkan Köroğlu antrenörlüğünde ve Onur Emre Bahar genel koordinatörlüğünde, 6-17 yaş grubu arasındaki sporculara eğitim verecek. Ümit Karan Futbol Okulu’nda şuan 45 sporcunun eğitim aldığı belirtildi.

SAKARYA FUTBOL ŞEHRİ

Sakarya’da yılladır çok iyi futbolcuların yetiştiğini belirten Ümit Karan, “Sakarya yıllardır çok iyi futbolcular yetiştiriyor. Ayrıca Sakaryaspor taraftarını da son maçta ben dahil herkes gördü. Sakarya bir futbol şehri. Çok büyük futbolcular yetiştirdi. Biz de buraya bir akademi açtık. Umarım geleceği olan bu çocuklarda olacağını düşünüyorum. 3-5 tane yetenekli futbolcu her yerden çıkar. Biz artık Türkiye olarak Türk futboluna bir şeyler katmak istiyorsak işlere biraz daha önem vermemiz gerekir. Bakıyorsunuz futbolda herkes gençleşmeye gidiyor. 19 yaş ortalamasında oynuyorlar biz hala 29-30 yaş ortalamasında oynuyoruz. Gençlerin önünü açmamız lazım. İnşallah buradan yetenekli futbolcular çıkar” dedi. Serkan ÖZAY

#

17 Haz 2019 - 12:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.