Sakaryaspor liderle berabere kaldı... 3-3

Türkiye Espor Futbol Ligi(TEFL)’nde bu akşam Sakaryaspor Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Zorlu geçen mücadelede 6 gol olurken taraflar yenişemedi.

Sakaryaspor liderle berabere kaldı... 3-3
Sakaryaspor liderle berabere kaldı... 3-3
+2
Haber albümü için resme tıklayın

FIFA Pro Clubs takımlarından SakaryasporTürkiye Espor Futbol Ligi’nde Çaykur Rizespor ile karşılaştı.Mücadelenin ilk yarısında oyuna Çaykur Rizespor hakim olurken ikinci yarıda yeşil siyahlı ekip daha etkili oynadı. İlk yarısı 3-2 biten karşılaşma da ikinci yarı da Sakaryasporlu Engin’in penaltı kaçırmasına rağmen kornerden attığı golle liderle berabere kaldı. Engin Faydalı maçta 3 gol atarak maçın yıldızı oldu.

Koronavirüsü salgını nedeniyle tüm futbol müsabakaları iptal edilirken virüs salgını Espor müsabakalarını durduramadı.

Sakaryaspor Kulübü’nün resmi Espor futbol takımılig lideri Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Spiker anlatımıyla canlı yayınlanananmaç yeşil sahalardaki heyecanı aratmadı.

Her futbolcuyu tek bir oyuncunun yönettiği ve toplamda 11 gerçek oyuncunun 11 gerçek oyuncuya karşı maç yaptığı EA Sports FIFA online oyun modudur. (Pro Clubs modu)

Yeşil siyahlı ekibin aynı ligde bulunduğu diğer takımlar ise Trabzonspor,Bursaspor,Ankaragücü,Gençlerbirliği,Giresunspor,İstanbulspor,Sakaryaspor,Kocaelispor ve Antalyaspor

Maç yayınları her pazar YouTube üzerinden spiker eşliğinde canlı olarak yayınlanmaktadır.

Sakaryaspor’un maça çıktığı ilk 11 ise şu şekilde;

Gk Can Demirlenk

Cb Alper Tunga Boran

Cb Eniş İşal

Cb Oğuzhan Alkan

Cdm Serkan Çekiç

Cdm Ali Mercimek

Rw Yaman Soy

Cam Selim Hamidi

Lw Hulki Sertel

St Engin Faydalı

St Kerim Aktepe

29 Mar 2020 - 19:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.