Sakaryaspor'da iki seçenek: Veli mi? Nuri Melih mi?

Sakaryaspor'da Nuri Melih Mursal ve Veli Çetin transferinde görüşmeler devam ediyor.

Sakaryaspor’da stoper transferinde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yönetimin listesinde stoper konusunda Göztepe’den Veli Çetin, K.Maraş’tan Nuri Melih Mursal bulunuyor. Veli Çetin’le prensipte anlaşma sağlanmıştı. Ancak Teknik Direktör Şaban Yıldırım, K.Maraşlı Nuri Melih Mursal’ı takımda görmek istiyor. 25 yaşındaki Nuri Melih Sakaryaspor formasını giymeye sıcak bakarken K.Maraş Kulübü ise genç oyuncu için bonservis bedeli istiyor. Yönetimin stoper konusunda tercihini hangi isimden yapacağı merak konusu. Veli Çetin ve Nuri Melih Mursal’dan birini transfer etmekte kararlı olan yönetim stoper sorununu en kısa sürede çözmeyi hedefliyor. Şenol ÇİVİCİK

Sakarya Yenihaber

02 Oca 2020 - 09:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Sait Yazar - Bu kulup neden bitmis Mithat. Ne var da ne konusuyorsun. İskembeden atma. Zaten senin gibi viruslerden dolayi bu hale geldik..kendi egonu tatmin etmek ve klavye basinda sahte dayilik yapma. Biliyorum ki bu ismin de cakma. İste sen boyle ... birisin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ocak 09:06